XXà Fira de l’Oli Verd de Maials

Ja tenim aquí la XX edició de la Fira-festa de l’Oli verd de Maials

Els maialencs i les mailenques estan d’enhorabona, ja que enguany arriben a la vintena edició de la seva fira. Des de la Comunitat de municipis del Segrià Sec i l’Ajuntament de Maials tenim el plaer de convidar-vos a gaudir d’aquesta edició, la qual compta amb un programa guarnit d’activitats per a tots els públics.

Enguany hem estat treballant per professionalitzar la fira i donar més importància als productors de productes agroalimentaris del territori.

També hem treballat per oferir una oferta amplia d’activitats per als més petits amb l’objectiu que la seva estada sigui més entretinguda. A més a més, hem habilitat un espai de “showroom” amb l’objectiu que els expositors puguin realitzar demostracions i tasts dels seus productes, d’aquesta manera els podreu degustar en primera persona. Només dir-vos que tenim alguna sorpresa preparada en aquest aspecte que segur que la trobareu deliciosa.

 

Com de costum també comptem amb l’organització de diverses jornades tècniques al voltant del món de l’oli i de l’agricultura per tots i totes aquelles que us vulgueu endinsar en la cultura de l’oli i esdevenir uns entesos del tema. Podreu realitzar un tast d’olis dirigit per un membre del panell de tast oficial de Catalunya i conèixer les seves propietats terapèutiques i medicinals.

Us deixem el programa amb totes les activitats, jornades i demés esdeveniments que formaran part d’aquesta XX edició de la Fira de l’oli verd de Maials. Ens farà molta il·lusió que vingueu a gaudir del cap de setmana envoltats, com no pot ser d’altra manera, del nostre or líquid.

Us hi esperem!!!

 

Download (PDF, Unknown)