L’ocupació al Segrià Sec

Ja teniu a la vostra disposició l’informe de l’observatori de l’ocupació del Segrià Sec referent al quart trimestre del 2016.

Segons les dades proporcionades per l’observatori del treball i l’ocupació de la Generalitat de Catalunya l’atur ha augmentat al Segrià Sec amb un total de 68 persones aturades, sis més que el passat trimestre.
Pel que fa a la contractació aquesta ha disminuït respecte el trimestre anterior amb un total de 36 contractacions formalitzades en contraposició a les 154 del passat període.

En l’informe trobareu totes les dades relacionades amb la desocupació i la contractació del Segrià Sec, on podreu conèixer quina és la situació del territori vers la desocupació i la contractació. A més a més, podreu adquirir un coneixement detallat de la situació del mercat laboral tenint en compte variables com el sexe, l’edat, el nivell d’estudis o el sector productiu.

L’observatori de l’ocupació del Segrià Sec és una eina molt útil que permet, a la comunitat i als diversos municipis que la conformen, tenir el coneixement suficient del mercat laboral del territori per poder definir les polítiques actives d’ocupació que necessitem, amb l’objectiu de recuperar els nivells d’ocupabilitat d’abans de la crisi econòmica i poder treballar per la creació d’una ocupació de qualitat, que valoritzi el nostre territori per tal de fer front a la regressió demogràfica que l’assetja i puguem assegurar la supervivència dels municipis que conformen la Comunitat .

Podeu descarregar el document a l’enllaç que trobareu a continuació.

Download (PDF, Unknown)