Modalitats d’allotjaments turístics

El proper 29 de març, a les 19:30h, a la sala de la Societat de Maials, tindrà lloc una xerrada informativa titulada: Modalitats d’allotjaments turístics. Normativa, experiències i oportunitats. 

Aquesta xerrada respon a les necessitats del territori de treballar per la creació d’infraestructures turístiques, tal i com marca una de línies estratègiques del Pla estratègic que s’està implementant a la Comunitat de municipis del Segrià Sec.

L’acte comptarà amb la intervenció de Jaume Dalmau Clua, cap de servei dels serveis territorials del departament d’Empresa i Coneixement a Lleida, amb l’objectiu de fer una exposició de la normativa vigent en les diverses modalitats d’allotjaments turístics que existeixen, a més a més, dels procediments administratius pertinents per la posada en marxa d’aquests tipus d’equipaments. Un cop finalitzades les qüestions més tècniques també gaudirem de les experiències personals de la Jennifer Nadal, propietària de l’habitatge d’ús turístic Mas del Rei, d’Almatret, i de la Rosa Mª Vidal, responsable de Ca la Ignasia al municipi de la Granadella.

Una de les conseqüències de la regressió demogràfica que estan sofrint els municipis de la Comunitat és el nombre creixent d’habitatges deshabitats existents, que amb el pas dels anys es deterioren i esdevenen un problema tant pel propietari com pel propi municipi. Per casos com aquests  pensem que modalitats com els allotjaments o habitatges d’ús turístic poden representar una oportunitat per fer front a problemàtiques com aquesta, a més a més, de crear serveis turístics que esdevindran necessaris tenint en compte l’aposta ferma de la Comunitat pel foment de l’activitat turística al territori.

Us esperem a tots i totes el dia 29 de març, a les 19:30h, a la sala de la Societat de Maials.

Cartell Xerrada Informativa