XXIà edició de la Fira de l’Oli verd de Maials

XXIà edició de la Fira de l’Oli Verd de Maials

Els dies 17 i 18 de novembre el municipi de Maials obrirà les portes per donar a provar el nou OOVE de la temporada a tot el territori. 
Cartell XXIà edicií Fira de l'oli verd de Maials

Ja tenim aquí la XXIà edició de la Fira de l’Oli Verd de Maials. Com de costum, el tercer cap de setmana de novembre, la capital del Segrià Sec celebra l’arribada del nou oli de la millora manera possible.

Enguany hem seguit treballant per professionalitzar la fira i donar més importància als  productes agroalimentaris del territori. Us esperem, doncs, a l’espai “showroom” on podreu degustar elaboracions delicioses amb ingredients dels expositors de la nostra Fira, per tal que conegueu tot el treball que hi ha al darrere dels magnífics productes que trobareu per tot el recinte.

També hem treballat per oferir una oferta amplia d’activitats per als més petits amb l’objectiu que la seva estada sigui més entretinguda.

Com de costum també comptem amb l’organització de diverses jornades tècniques al voltant del món de l’oli i de l’agricultura per tots i totes aquelles que us vulgueu endinsar en la cultura de l’oli i esdevenir uns entesos del tema. Aquest any hem apostat fort per la gastronomia portant a la Xef Montse Freixa del restaurant el Castell de la Floresta, i al cuiner Jordi Guillem del restaurant Lo Mam de Segur Calafell. No us els podeu perdre!!!

A banda, la Fira de l’Oli Verd de Maials és una de les parades emblemàtiques del certamen Camins d’Or Líquid que organitza el Consell Comarcal del Segrià, i que enguany arriba a la Xà edició.

Us deixem el programa amb totes les activitats, jornades i demés esdeveniments que formaran part d’aquesta XXIà edició de la Fira de l’oli verd de Maials. Ens farà molta il·lusió que vingueu a gaudir del cap de setmana envoltats, com no pot ser d’altra manera, del nostre or líquid.

Download (PDF, Unknown)