Dimarts feiners

La Comunitat de Municipis del Segrià Sec, en col·laboració amb GLOBALleida i l’Ajuntament de La Granadella, us conviden als DIMARTS FEINERS, una activitat composada de quatre xerrades sobre diferents aspectes relacionats amb la recerca de feina i la millora de les pròpies habilitats laborals.

Reorienta’t cap a una altra professió” – Dimarts, 6 d’octubre de 2015 a les 19:00. Ajuntament d’Almatret. 

Els mercat laboral és canviant i sovint ens trobem que la nostra feina ja no té sortida laboral. Aprèn eines senzilles per a descriure, analitzar i reinventar la teva trajectòria professional.

“Recerca de feina 2.0” – Dimarts, 20 d’octubre de 2015 a les 19:00. Viver de La Granadella. 

Descobreix les noves tendències i els recursos virtuals per a buscar feina a través de les eines que proporciona la web 2.0.

“Entrena’t per parlar en públic” – Dimarts, 3 de novembre de 2015. Ajuntament de Llardecans. 

Parlar bé en públic és una habilitat clau per trobar feina. Moltes vegades es pensa que és tracta d’una habilitat innata però tothom pot aprendre a parlar bé en públic sense por. La intenció d’aquest taller és conèixer la importància del llenguatge i donar nocions bàsiques de com entrenar la veu per a tenir èxit en les entrevistes de feina.

Aconsegueix el teu objectiu professional” – Dimarts, 17 de novembre de 2015 a les 19:00. Viver de la Granadella.

Tens definit quin és el teu objectiu professional? Coneixes les teves prioritats i preferències? Per aconseguir la teva feina cal primer saber el que vols. Aquesta sessió et dona eines per identificar quins son els teus interessos, aprendre a elaborar objectius realistes i centrar el teu esforç per a fer realitat aquests objectius.

INSCRIPCIONS

Formulari d’inscripció: www.segriasec.org/inscripcio

http://talent.globalleida.org/serveis/formació

Segrià Sec: info@segriasec.org
T. 973 13 00 04
La Granadella: administracio@granadella.ddl.net
T. 973 133 017

publi segrià sec