Descobrir una Associació de Propietaris Forestals

Des de l’Associació Leader de Ponent han organitzant una sortida per visitar l’Associació de Propietaris Forestals Miralles-Orpinell a Santa Maria de Miralles. És una associació amb 12 anys d’experiència que treballa per la gestió dels boscos i per la defensa de la regulació dels espais forestals en l’àmbit de 13 municipis de l’Anoia.  

 

Quan i on serà? 

Dissabte 1 de març – A partir de les 10:00h a Santa Maria de Miralles

Com ens organitzem?

Posem a disposició un autocar gratuït amb places limitades que sortirà des de la zona del Segrià sud i que farà dos parades més entre la zona del Pla d’Urgell i Urgell.

S’informarà de les parades i horaris als inscrits.

Què farem?

L’APF Miralles-Orpinell ens explicarà què fan, com s’organitzen i quines actuacions han fet a les seves finques. També comptarem amb la participació d’actors implicats en la gestió dels seus boscos com la Diputació de Barcelona.

Es farà una visita a una finca propera a la zona gestionada per l’Associació de Propietaris Forestals Miralles-Orpinell.

 

Què necessitem?

Que totes les persones que vulguin venir omplin el següent formulari d’inscripció: https://bit.ly/Visita-APF-MO

El fet d’inscriure’s implica la reserva d’una plaça d’autocar. Informem que aquestes son limitades i s’atorgaran per ordre estricte d’inscripció.

SI FINALMENT NO PODEU VENIR, DEMANEM SIUSPLAU QUE ENS AVISEU AMB 5 DIES D’ANTELACIÓ. L’autocar té un cost i les places son limitades, si no podeu venir i no aviseu, aquesta plaça quedarà sense ocupar.

La data límit d’inscripció és el 20 de febrer. 

 

Opció de dinar:

L’autocar marxarà després de dinar. El restaurant Miralles (conegut també com a “Quatre Carreteres”) ofereix un menú amb 1r i 2n plat, postres i beguda.

El preu del dinar és de 13€ per persona i anirà a càrrec de cadascú.