Descobreix el Segrià Sec

Cingel de la Pena Almatret

El Segrià Sec us dóna la benvinguda

La Comunitat de Municipis del Segrià Sec us dóna la benvinguda a aquesta pàgina web, la qual té per objectiu donar a conèixer aquest territori, un espai que, per la seva proximitat als principals espais urbans i víes de comunicació, és ideal per a la vostra propera escapada de cap de setmana esportiva, amb la família o amb els vostres amics.

Per què visitar el Segrià Sec?

El Segrià Sec és a menys de trenta minuts de Lleida, amb unes excel·lents comunicacions, que el fan una destinació ideal per una escapada de cap de setmana. Aquest, és un territori amb una enorme diversitat d’espais i oferta pels visitants.

Format per cinc pobles (Almatret, Llardecans, Maials, Sarroca de Lleida i Torrebesses) podeu trobar-hi dos espais naturals protegits per la Xarxa Natura (Tossals d’Almatret i Utxesa), una destacable oferta gastronòmica i oleoturística, itineraris per la pedra seca, pesca, BTT, allotjament i una gent acollidora i amable que us oferiran tot el que necessiteu per gaudir d’una estada memorable i que voldreu repetir.

On és el Segrià Sec?

El Segrià Sec és a l’extrem sud de la comarca del Segrià i la província de Lleida. Hi podeu arribar molt fàcilment des de Lleida per l’Eix de l’Ebre (Carretera C-14).