Comença a rodar el Fòrum Verge Extra ‘2021

S’ha començat a preparar la nova edició del Fòrum Verge Extra: Oli i Territori de 2021. Degut a les restriccions de mobilitat, l’edició serà completament en línia, però seguirà mantenint el seu esperit participatiu i de cooperació amb el sector privat.

El Fòrum se celebrarà els dies 24, 25  i 26 de març. Pel que fa al format, s’ha decidit que per tal de recollir totes les inquietuds possibles, se celebraran un seguit de jornades classificades en quatre àmbits:

  • Gestió sostenible: Bones pràctiques i tècniques innovadores de gestió de les explotacions oleícoles, orientades a la sostenibilitat.
  • Comercialització: Estratègies per afegir valor i diferenciar l’OVEE, canals de comercialització, internacionalització, etc.
  • Territori: L’oleïcultura i el model dels territoris productors, l’equilibri entre les regions i la producció d’energies renovables.
  • Dones: Visibilitzar i donar a conèixer el paper de la dona a l’oleïcultura.

Per tal de facilitar el procés, l’organització del Fòrum ha proposat quatre ponències concretes. Totes les persones, empreses i entitats interessades en l’oleïcultura estan convidades a participar en el procés de selecció. Per fer-ho, només cal omplir el formulari que trobareu a https://forms.gle/5XRnAeCscg8oGQij7. El formulari estarà obert fins el dimecres dia 17 a les 23:59.

A més a més de les jornades concretes, les persones participants tindran l’oportunitat de proposar els horaris que millor s’adaptin a les seves necessitats i fer propostes per futures jornades o temes a tractar.