Jornada tècnica gratuïta: Com optimitzar les xarxes socials per donar visibilitat a l’empresa rural

La Comunitat de Municipis del Segrià Sec i l’Ajuntament de Maials us conviden a la jornada tècnica gratuïta del Programa Anual de Transferència Tecnològica (PATT), “Com optimitzar les xarxes socials per donar visibilitat a l’empresa rural” la qual es realitzarà el DIJOUS 10 DE NOVEMBRE DE 2016 A LES 19:00, a la Sala polivalent de l’Ajuntament de Maials (Carrer la Palla, sense número, Maials).

Com optimitzar les xarxes socials per donar visibilitat a l’empresa rural

Presentació de la jornada

Conèixer els tipus de xarxes socials que existeixen i quina és la funció més adequada per cada una d’elles, veient un exemple en detall de les funcions útils per una empresa per comunicar-se amb el públic (Facebook) i una altra per comunicar-se amb clients i distribuïdors (LinkedIn).

Finalment veurem un exemple pràctic imaginari de com incloure les xarxes socials en un pla de màrqueting per una petita empresa d’oli de qualitat.

Empreses, empresaris i emprenedors del sector rural que vulguin aprofitar adequadament el potencial de les eines digitals per millorar la comercialització dels seus productes o serveis.

Programa

  • 18:45: Inscripcions i lliurament de la documentació.
  • 19:00: Presentació de la Jornada, a càrrec de l’Il·lm David Masot, alcalde de Maials.
  • 19:10: Xarxes socials i empresa rural, a càrrec del Sr. Albert Polo, consultor d’estratègia digital, enginyer de sistemes i director de l’àrea de consultoria de l’empresa Xtrategics.
  • 21:00: Cloenda de la jornada.

Inscripcions

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través de la Comunitat de Municipis del Segrià Sec (www.segriasec.org/inscripcio) o bé per telèfon a l’Ajuntament de Maials (973 130 004). També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

Agenda

http://segriasec.org/evento/com-optimitzar-les-xarxes-socials-per-donar-visibilitat-lempresa-rural/?instance_id=12