El cupatge i la recerca de la qualitat de l’oli d’oliva.

Des de la Comunitat de municipis del Segrià Sec, conjuntament amb l’associació Leader de Ponent, organitzem aquesta jornada PATT  (Pla Anual de Transferència tecnològica 2017) sobre el cupatge i la recerca de la qualitat de l’oli d’oliva arbequina. Aquesta tindrà lloc el proper dimecres, 12 d’abril, a la sala de l’antic escorxador de Llardecans. (c. Onze de Setembre s/n).

Com ja sabeu una de les línies de treball de la Comunitat és implementar mesures per dignificar la pagesia mitjançant el foment dels nostres productes locals, essent l’oli d’oliva verge extra un dels principals protagonistes. Amb aquesta jornada pretenem generar un espai de debat per tal d’aprofundir en la tècnica del cupatge com a element essencial per la recerca de la màxima qualitat del nostre or líquid amb l’objectiu d’augmentar el valor afegit del producte estrella del nostre territori.

Comptarem amb la intervenció del Pau Moragas, de la cooperativa l’Olivera, de Vallbona de les monges (Urgell), i de Venanci Guiu del molí dels Torms (Garrigues), i membre del panell de tast d’olis de Catalunya. 

La jornada constarà de dos parts. En primer lloc, tindrem una sessió més teòrica sobre la tècnica del cupatge, i posteriorment gaudirem d’un tast d’olis de la varietat arbequina dirigit pel Venanci Guiu.

Esperem que aquesta jornada sigui del vostre interès i puguem comptar amb la vostra presència.

Recordeu que us podeu inscriure enviant un correu a info@segriasec.org

Us esperem el dia 12 a Llardecans.

 

(Plantilla programa difusió PATT 2017(Llardecans))