Borsa d’habitatge del Segrià Sec

La Comunitat de Municipis del Segrià Sec, amb la col·laboració de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, està promovent la creació d’una Borsa d’habitatge de lloguer, per tal de lluitar contra la problemàtica de la manca d’habitatge als nostres pobles.

Durant els darrers mesos els cinc ajuntaments integrants de la Comunitat de Municipis del Segrià Sec (Almatret, Llardecans, Maials, Sarroca de Lleida i Torrebesses), hem registrat nombroses sol·licituds de persones que estaven interessades a instal·lar-se als nostres municipis.

Per tal de poder donar resposta a aquestes demandes, hem proposat la creació d’una oferta local d’habitatges en règim de lloguer. Es realitzarà amb la col·laboració amb la Generalitat, per tal de poder beneficiar-se d’avantatges com la garantia de pagaments, assegurança gratuïta i servei de mediació.

En aquest sentit, si disposeu d’un habitatge i voleu posar-lo a la borsa de lloguer, us informem que podeu adreçar-vos al vostre ajuntament, demanant per la Comunitat de Municipis del Segrià Sec o bé directament a l’adreça electrònica promocio@segriasec.org per tenir més informació i, si s’escau, iniciar el procés d’inscripció a la Borsa.