Cicle de jornades tècniques: Les empreses rurals front els reptes de la Covid19

La nova realitat econòmica fruit de la pandèmia de la Covid19 ha transformat de forma dràstica la realitat de les empreses rurals: El comerç quotidià i de proximitat ha reafirmat la seva importància com un element clau per garantir la qualitat de vida als territoris rurals; el turisme de proximitat ha revifat com alternativa a les destinacions tradicionals i la venda on-line ha experimentat un creixement com mai no ho havia fet fins ara.

Aquestes jornades pretenen donar a conèixer i preparar les empreses rurals davant aquests nous reptes que estan sorgint de la nova realitat, tenint en compte aquests sectors especialment protagonistes de la revifalla dels pobles durant els darrers mesos.

Ponències

  • .Dijous 22 d’octubre a les 19:00: “L’oleoturisme i la Covid19: els reptes per garantir la competitivitat“. A càrrec de David Esteller, director de TourisLab.
  • Dijous 5 de novembre a les 19:00: “Com adaptar l’empresa agroalimentària al comerç on-line i respondre a la Covid19 ràpidament“. A càrrec de Vidal Vidal, soci de Nubulus.
  • Dijous 26 de novembre a les 15:00: “Gestió i venda pel comerç local en temps de la Covid19“. A càrrec de Núria Alamon, de Raiels, SCCL

 Més informació

Cartell

Per consultes, podeu dirigir-vos al correu electrònic comunicacio@leaderponent.cat .

Inscripció

Totes les jornades són gratuïtes, però se sol·licita inscripció prèvia al formulari: http://ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt – busqueu la jornada “Les empreses rurals front els reptes de la Covid19”.

Podreu assistir a les jornades que vulgueu, però només rebran certificat d’assistència les persones que assisteixin a les tres.