Veà

logo_vea_85Durant generacions el nom de VEA ha representat el més alt nivell en la qualitat del cultiu de les oliveres i en l’extracció d’olis d’oliva verge extra. En l’actualitat, els seus olis es troben entre els millors del món.

Diversos són els factors que, combinats, determinen el caràcter i la qualitat d’un bon oli d’oliva. La varietat de l’oliva, el sòl, el clima, la cura en la recollida de les olives, l’habilitat en la molturació i l’art del “cupatge”. Però per sobre de tot això hi ha el caràcter del productor i la seva persistència en el compromís de seguir les seves pròpies normes, negant-se a la utilització de qualsevol sistema que pugui disminuir la qualitat i la integritat del producte final.

El Sr VEA ha introduït les tècniques de producció més noves, però també ha preservat de manera rigorosa els mètodes tradicionals en el cultiu i la selecció, combinant-los amb mestria.
Tot l’oli d’oliva verge extra envasat sota la marca Vea, procedeix de la primera extracció en fred i sense pressió d’olives de la varietat “Arbequina”.