Oberta la borsa de treball d’AODL de la CMSS

Borsa de treball per cobrir un plaça de AODL

La Comunitat de municipis del Segrià Sec ja fa cinc anys que gaudeix d’un tècnic AODL que implementa diversos projectes recollits al Pla estratègic i econòmic del Segrià Sec.

Un cop transcorreguts aquests cinc anys, finalitza la subvenció que ha permès disposar d’aquest tècnic i cal tornar a renovar-ne la sol·licitud. Per aquest motiu, aquests darrers dos anys l’AODL actual ha estat treballant en l’actualització del Pla estratègic vigent per tal de revisar quin és l’estat de la situació actual i plantejar noves accions que permetin seguir avançant en el desenvolupament local del territori i millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

Així doncs, per tal de seguir avançant en el procés de renovació de la subvenció l’Ajuntament de Torrebesses obre un procés de creació de borsa de treball d’AODL’s. El candidat amb millor puntuació serà seleccionat com a nou AODL de l’Ajuntament de Torrebesses amb prestació de serveis a la Comunitat de municipis del Segrià Sec sempre i quan l’atorgament de la subvenció sigui favorable.

Si estàs interessat en participar en el procés de la borsa trobaràs tota la informació al següent enllaç